Kar yüzünden okulların tatil olduğu iller

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda okul tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'daki okullar da yarın tatil edildi. İşte tatil edilen okullar:

Kar yüzünden okulların tatil olduğu iller
GİRESUN'DA OKULLAR TATİL

Giresun'da olumsuz hava şartları nedeniyle merkeze bağlı köy okulları bir gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilimizde merkeze bağlı köy okullarında 31 Aralık Perşembe günü eğitim - öğretime 1 gün ara verilmiş, taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerimiz ise 1 gün izinli sayılmışlardır" denildi.

SAMSUN'DA DA OKULLAR TATİL

Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava şartları nedeniyle tüm okullarda 31 Aralık Perşembe günü eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.

SAKARYA'DA EĞİTİME BİR GÜNLÜK ARA

Sakarya'da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Kar tatilini sosyal medya adresinden duyuran Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Yoğun kar yağışı bildirimi nedeniyle 31 Aralık perşembe günü Sakarya'daki ilk ve orta dereceli okullarımız tatil edilmiştir. Sevgili öğrencilerimizin, sağlık ve güvenlikleri için uygulanan bu tatil sürecinde vakitlerini çok iyi değerlendirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

NEVŞEHİR'DE OKULLAR TATİL

Nevşehir'de yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Nevşehir'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Merkez başta olmak üzere Avanos, Acıgöl, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde ilk ve orta öğretim okulları bir gün süreyle tatil edildi

Düzce'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullar perşembe günü tatil edildi.

Kar yağışının etkili olduğu Düzce-de akşam saatlerine doğru tatil haberi geldi. Kar yağışının etkili olduğu Düzce'de tüm okullar perşembe günü tatil edildi.

KARABÜK'TE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı sonrası, Ovacık ilçesinde okullar 1 gün tatil edildi.

Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Ovacık'ta spor lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli tüm okullar kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi.

Öte yandan, Yenice ve Ovacık ilçesinde kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı, diğer ilçelerde ise 15 santimetre olduğu öğrenildi.

TOKAT'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Tokat'ın Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçelerinde tüm okulların Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre kar yağışı nedeniyle Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçelerinde eğitime bir gün süre ile ara verildi.

Yapılan açıklamada Yeşilyurt ilçesinde ilk ve ortaokullar tatil edilirken, liselerde eğitime devam edildiği, Pazar ilçesinde ise Ocaklı, Ovacık, Doğancalı, Ballıca köylerinde eğitime Perşembe günü ara verildiği kaydedildi.

Comments

Popular posts from this blog

1950s fashion

Country Western Clothing for Women